Disclaimer

Disclaimer

Deze disclaimer dient ervoor om duidelijkheid te schepen over de manier waarop deze website werkt.

Alle onderdelen van deze website (ook de website en weblog) zijn eigendom van Weazle International en mogen niet zonder toestemming worden gekopieerd of hergebruikt. Van enkele foto’s zijn de rechten naar ons toe verleend van de rechtmatige eigenaar. Voor een aantal foto's binnen het platform maakt Weazle International gebruik van de creative commons licentie. Wil je meer weten over een bepaalde foto, neem dan contact met ons op.

Met de informatie op deze website willen wij onze bezoekers van dienst zijn. Wij halen onze informatie van diverse informatie bronnen waaronder experts, en mensen met ervaring. Wij streven erna om constant deze informatie bij te werken om het zo nauwkeurig en correct mogelijk te houden.

Deze disclaimer kan tussentijds worden aangepast. Mocht er iets onduidelijk zijn na het lezen van deze informatie, dan kunt u contact met ons opnemen.

Weazle International sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met de website.

Powered By OpenCart
The Weazle Companie © 2018